CDA Achtkarspelen op de camping

CDA Achtkarspelen op de camping

Afgelopen vrijdag was de CDA-fractie van Achtkarspelen te gast op camping de Wedze te Twijzel. De camping ligt in het prachtige buitengebied van Achtkarspelen en is in 2015 officieel geopend. Volgens de eigenaren Frans Kloosterman en Gea Bijlsma is de camping uitermate geschikt voor met name fietstoeristen die Noord-Oost Friesland willen verkennen of voor jonge gezinnen die de rust zoeken. 

Één van de gesprekspunten tijdens het werkbezoek was de omgang van de gemeente met ondernemers en waar juist kansen liggen om dat te verbeteren. Daarnaast kwam ook de samenwerking tussen de toeristische sector onderling ter sprake en werd gesproken over de eventuele gevolgen van een toeristenbelasting.

Na dit informerende gesprek kreeg de fractie een rondleiding over de gloednieuwe camping. Ook de CDA-fractie constateerde dat alles prima voor elkaar is en zal familie en vrienden graag doorverwijzen naar deze camping. Een prima werkbezoek waarbij veel informatie is opgehaald over de toeristische sector in Achtkarspelen.

Fractie:

Lydeke ZandbergenMeindert TalmaRomke van der WalJacob ZwaagstraGert TerpstraDoethyna Vriesema

Bestuur:

Nico BosAuke Attema