CDA Achtkarspelen zet vrijwilliger Survival Kootstertille in het zonnetje

CDA Achtkarspelen zet vrijwilliger Survival Kootstertille in het zonnetje

Afgelopen zaterdag werd Enna Posthumus (23 jaar), al 13 jaar vrijwilliger bij de Survivalvereniging Kootstertille, bedankt voor haar vrijwillige inzet door CDA-jongerenkandidaat Jouke Spoelstra (nr. 17). Zaterdag 1 maart was het namelijk Nationale complimentendag, de dag dat juist vrijwilligers naar de voorgrond worden gehaald. 

Enna Posthumus is al vanaf haar tiende betrokken bij het jaarlijks organiseren en mee opbouwen van het survivalparcours. Vanwege dit feit verdiende zij het om door het CDA Achtkarspelen in het zonnetje gezet te worden. Zondag 9 maart wordt de survivalrun in Kootstertille al voor de 13e keer georganiseerd en vanaf begin februari zijn elke zaterdag 30 vrijwilligers in de weer om de verschillende hindernissen op het parcours op te bouwen.
Op de dag zelf zijn er zelfs 375 vrijwilligers actief van de koffievoorziening tot aan de jury bij de verschillende hindernissen. Ook onze gemeente is vele vrijwilligers rijk bij onder andere de vele sportverenigingen en dat willen we als CDA Achtkarspelen graag blijven stimuleren.

Op de foto: Enna  Posthumus en Jouke Spoelstr (CDA kandidaat raadslid Achtkarspelen #17)

Reacties:

Meine

7 maart 2014 16:09 uur
Mooi dat zo'n complimentendag bestaat en dan is deze aan Enna zeker verdiend! Ik wil er ook graag uitdelen aan Jouke, die zich met overtuiging inzet voor het CDA en de campagne.
Reageer

Plaats een reactie


(wordt niet getoond op de website)
(antwoord in cijfers)


Klik hier om te annuleren

Fractie:

Lydeke ZandbergenMeindert TalmaRomke van der WalJacob ZwaagstraGert TerpstraDoethyna Vriesema

Bestuur:

Auke AttemaSijtze Dijkstra