Wethouder Bruining ontvangt eerste exemplaar bidbook Surhuisterveen

Wethouder Bruining ontvangt eerste exemplaar bidbook Surhuisterveen

“H&I Surhuisterveen heeft het boek laten maken om daarmee andere bedrijven te informeren over de vele mogelijkheden en voordelen die het dorp biedt. Surhuisterveen is een bruisend dorp met een levendig centrum, een druk industrieterrein, verenigingsleven en biedt volop kansen aan nieuwe ondernemers. We willen graag dat meer bedrijven zich vestigingen in Surhuisterveen”, aldus voorzitter Abbe Borger van H&I Surhuisterveen.

Bidbook
Een bidbook is een boek of een brochure waarin dorpen, steden of landen zich presenteren als vestigingsplaats voor het aantrekken van nieuwe bedrijven. Alle ondernemers in Surhuisterveen ontvingen tijdens de ledenvergadering ook een bidbook. Verder worden er exemplaren aan potentiële bedrijven gestuurd en heeft de bedrijven-contactfunctionaris beschikking over meerdere boeken om deze te verspreiden tijdens bedrijfsbezoeken.

Herinrichting centrumgebied
Het centrum van Surhuisterveen staat aan de vooravond van een herinrichting. De werkzaamheden starten eind september en worden afgerond in het najaar van 2021. Het winkelhart van Surhuisterveen gaat op de schop zodat het weer voor langere tijd vooruit kan. Het plan is in nauwe samenwerking met H&I tot stand gekomen. “Naast dat we de inwoners en bezoekers van Surhuisterveen een functioneel, veilig en aantrekkelijk centrum willen bieden hopen we dat het bijdraagt aan de aantrekkelijkheid voor andere bedrijven om zich hier te vestigen. Surhuisterveen is een bruisende kern in de regio en dat willen we aan iedereen laten zien”, aldus wethouder Bruining.

Fractie:

Lydeke ZandbergenMeindert TalmaRomke van der WalJacob ZwaagstraGert TerpstraDoethyna Vriesema

Bestuur:

Auke AttemaSijtze Dijkstra